TEOHALLI - Yritys

Meiltä on ilo palvella teitä.

Teohallin historia

Teohalli Oyn juuret ulottuvat jo 60-luvulle. Tuolloin kolme sukupolvea sitten perustettiin yritys, jonka  kokemus ja tyytyväiset asiakkaat kantavat vielä tähän päivään asti ja perinne hyvästä työnjäljestä ohjaa  Teohallin toimintaa kaikessa tekemisessä.  

Nykyään kaikki kolme veljestä tekevät työtä isän perustamassa yrityksessä.  

Pappa teki jo erityisosaamista vaativia töitä, kuten teollisuuden kunnossapitotöitä, uunien muurauksia ja  putsaustöitä. Hän oli myös reissuhommissa rakentamassa tekoaltaita ja valtateitä, kertoo Jani Huhtala, joka  toimii nyt yrityksen toimitusjohtajana.  

-Yrityksen nimi Teohalli taisi tulla siitä, että se sijaitsi Kokkolan silloisella suurteollisuusalueella, muistelee  yrityksen työmaista ja kalustosta vastaava Petri Huhtala.  

Tahto tehdä korkealaatuista työnjälkeä on vahvassa. Yritys vaatii itseltään joskus jopa enemmän kuin  asiakas. Yrityksellä onkin oma laatujärjestelmänsä, joka kattaa kaiken tekemisen alusta loppuun asti.  Perinteet velvoittavat.  

Toimitusjohtaja Jani Huhtala meni yritykseen ensin tuuraamaan isää ja otti sitten vetovastuun  perheyrityksestä yhdessä veljiensä kanssa.  

Melko nopealla tahdilla tuotiin yritys nykyaikaan siten, että vietiin kaikki digitaalisten järjestelmien pariin,  Jani Huhtala kertoo. 

Tänä päivänä vaaditaan jo niin paljon dokumentaatiota ja erilaisia seurantaraportteja, pöytä- ja  huoltokirjoja, että irrallisten paperien käsittely vaatisi ihan oman osastonsa. Nykyään Teohallin kaikki  dokumentointi tapahtuu digitaalisesti ja kaikki työmaat toimivat ns. sähköisinä.  

Saneeraukset, uudisrakentaminen ja sertifioidut työt ovat Teohallin toiminnan kulmakiviä ja yritykset,  taloyhtiöt sekä julkinen sektori ovat suurimmat asiakasryhmät.  

Teohalli työllistää reilut 10 rakennusalan ammattilaista kokoaikaisesti ja välillisesti toimivia  yhteistyöverkoston ammattilaisia.  

Oman väen koulutuksesta ja tiedon päivittämisestä pidetään hyvää huolta. Myös työturvallisuus kuuluu  osana yrityksen omaa laatujärjestelmää.  

-Toimitaan huolellisesti, pysytään aikatauluissa ja toimitetaan sovitusti. Kehuja tulee meidän  laatutasostamme ja siitä me halutaan olla myös tunnettuja, summaa Petri Huhtala.

Vahvuutemme

Teohallin vahvuutena on ehdottomasti monipuolinen kokemus ja hyvin organisoitu, sekä suunniteltu  rakennustoiminta. Haluamme tehdä ja toteuttaa asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla heidän tarpeensa ja toiveensa. 

Huippu yhteistyöverkosto

Vuosien saatossa meillä on ollut onni tutustua alueemme rautaisiin rakennusalan ammattilaisiin ja rakentaa  yhteistyöverkostoa heidän kanssaan. Tänä päivänä voimme nöyränä todeta, että emme olisi yrityksenä näin  vahva ilman huippu yhteistyöverkostoa.  

Kiitos teille kaikille! 

Teohallista kuultua

"He tulivat ajallaan, ahersivat tovin, siivosivat jälkensä ja huoneisto oli muuttunut järjestykseltään ja kaikki pinnat olivat uusia, myös kylppäri. Luotettavia ammattilaisia."
Kerrostalohuoneisto remontti
"Kilpailutimme rakennusyhtiöt saneeraustöissä sekä pihan uudelleen rakentamisessa. Teohallista saimme hyvän tarjouksen ja sen lisäksi useita vinkkejä taloyhtiömme kunnossapitoon. Ovat eksperttejä siinä mitä tekevät."
Taloyhtiö Kokkolassa
"Mietin mistä saisin työkaluille suojan ja jonninmoisen sosiaalitilan rakennustyömaan ajaksi, niin Teohallistahan se järjestyi ja vielä paikanpäälle toimitettuna!"
Hartiapankki uudisrakennus