Palvelut laadusta tinkimättä

Saat meiltä osaamista ja korkealaatuista toteuttamista rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa. 

Saneeraustyöt

Olemme saneerauksen ja korjausrakentamisen asiantuntijoita. Toimimme P1-puhtausluokan periaatteiden  mukaisesti kaikissa kohteissamme. Saneeraustyömailla P1- puhtausluokka liittyy pääasiassa  rakennuspölyihin sekä pölynhallintamenetelmiin.  

Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja. Tyypillisiä korjausrakentamisen  kohteitamme julkiselle puolelle ovat mm. sisäilman parannustyöt esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa ja  vanhoissa rakennuksissa sijaitsevissa toimitiloissa. Muita tyypillisiä korjausrakentamisen kohteitamme ovat  yritysten toimitilamuutokset.  

Hyvin koulutettu oma henkilökuntamme käyttää asianmukaisia suojaimia kohteen vaatimusten mukaisesti.  Yrityksen oma laatujärjestelmä pitää sisällään myös työturvallisuuden. Oikein toteutetulla pölynhallinnalla  ehkäistään myös monia ammattitauteja sekä parannetaan työturvallisuutta ja näin työnkulku on tehokasta  ja sujuvaa. 

Uudisrakentaminen

Meillä on jo yli 20 vuoden kokemus niin isoista kuin pienistäkin rakennustyömaista myös julkisessa  rakentamisessa. Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja.  

Meillä on käytössämme nykyaikaiset tiedonhallintajärjestelmät, joten projektinhallinta ja työmaan  dokumentoinnit ovat kaikki digitaalisia. Digitalisaatio auttaa meitä osaltaan myös noudattamaan  yrityksemme omaa laatujärjestelmää, johon myös työturvallisuus kuuluu yhtenä tärkeänä tekijänä.  

Meillä on pitkä kokemus erilaisten tilojen rakentajana. Teohallin vahvuutena on ehdottomasti kokemus ja  hyvin organisoitu, sekä suunniteltu rakennustoiminta. Haluamme tehdä ja toteuttaa asiakkaalle parhaalla  mahdollisella tavalla korkealaatuisen tilan, joka palvelee juuri asiakkaan tarpeita ja toiveita.  

Hyvin koulutetun oman henkilökuntamme lisäksi meillä on testattu ja loistavaksi todettu yhteistyöverkosto.  Vuosien saatossa meillä on ollut onni tutustua alueemme rautaisiin rakennusalan ammattilaisiin ja solmia  yhteistyöverkostoa heidän kanssaan. 

Sertifioidut palvelut:
Vesieristys & Palokatkot

Olemme erikoistuneet sertifioituihin palveluihin kuten esimerkiksi vesieristyksiin sekä palokatkojen  suunnitteluun ja toteutukseen.  

Vesieristys ei näy laattojen ja kalusteiden alta, mutta siitä huolimatta se on kaikkein tärkein asia  märkätilassa. 

Märkätilojen vedeneristäminen on taitoa vaativaa työtä. Siinä ei vain levitetä vedeneristettä seinään ja  lattiaan, vaan tehdään märkätilaan vesitiivis vedeneristys, jossa sekä vedeneriste että sen läpiviennit  (lattiakaivoliitos, hanaliitokset, muut läpiviennit) ja kynnys ovat vesitiiviitä. Sertifioidut ammattilaisemme  ymmärtävät kosteuden liikkeet rakenteissa sekä tuntevat voimassa olevan lainsäädännön.  

Palokatkon päätehtävä on estää tulen, kuumuuden, savun ja myrkyllisten kaasujen leviäminen palo osastosta toiseen. Palokatkolla tarkoitetaan muun muassa kaikkia rakennuksen palo-osastoitavien  rakenteiden läpi kulkevia läpivientejä sekä saumojen tiivistyksiä. Palokatkojen osastointiluokan tulee  vastata rakenteen paloluokkaa.  

Suoritamme palokatkojen suunnittelu- ja toteutustöitä niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.  Palokatkot kannattaa suunnitella paloteknisen suunnittelun yhteydessä, jotta ne saadaan tehtyä kerralla  oikein. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous