Kysy rohkeasti palveluistamme:  +358 400 560 766

Teohalli Oy

KYSY LISÄÄ

ILO

PALVELLA

TEOHALLIN HISTORIA

Teohalli Oyn juuret ulottuvat jo 60-luvulle. Tuolloin kolme sukupolvea sitten perustettiin yritys jonka kokemus, tyytyväiset asiakkaat ja toimintamallit kantavat vielä tähän päivään ja ohjaavat Teohallin toimintaa.

 

Saneeraukset ja uudisrakentaminen ovat Teohallin toiminnan kulmakiviä ja taloyhtiöt sekä julkinen sektori ovat suurimmat asiakasryhmät. Teohalli työllistää reilut 10 rakennusalan ammattilaista kokoaikaisesti ja välillisesti toimivia yhteistyöverkoston ammattilaisia.

VAHVUUTEMME

Teohallin vahvuutena on ehdottomasti kokemus ja hyvin organisoitu, sekä suunniteltu rakennustoiminta. Haluamme tehdä ja toteuttaa asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla heidän tarpeensa ja toiveensa.

 

HUIPPU YHTEISTYÖVERKOSTO

Vuosien saatossa meillä on ollut onni tutustua alueemme rautaisiin rakennusalan ammattilaisiin ja solmia yhteistyöverkostoa heidän kanssaan. Tänä päivänä voimme nöyränä todeta, että emme olisi yrityksenä näin vahva ilman huippu yhteistyöverkostoa.

 

Kiitos teille kaikille.

 

TEOHALLISTA KUULTUA:

Kerrostalohuoneisto remontti:

" He tulivat ajallaan, ahersivat tovin, siivosivat jälkensä ja huoneisto oli muuttunut järjestykseltään ja kaikki pinnat olivat uusia, myös kylppäri.

Luotettavia ammattilaisia.

 

Taloyhtiö Kokkolassa:

"Kilpailutimme rakennusyhtiöt saneeraustöissä sekä pihan uudelleen rakentamisessa. Teohallista saimme hyvän tarjouksen ja sen lisäksi useita vinkkejä taloyhtiömme kunnossapitoon. Ovat eksperttejä siinä mitä tekevät.

 

 

Hartiapankki uudisrakennus:

" Mietin mistä saisin työkaluille suojan ja jonninmoisen sosiaalitilan rakennustyömaan ajaksi, niin Teohallistahan se järjestyi ja vielä paikanpäälle toimitettuna!

 

VAHVUUTEMME

Teohallin vahvuutena ehdottomasti on kokemus ja hyvin organisoitu sekä suunniteltu rakennustoiminta. Haluamme tehdä ja toteuttaa asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla

heidän tarpeensa ja toiveensa.